• Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
  • 96 331 26 29
 cabecera face2019

MOLT PAGATS!

Pin It

Sí, les falleres i fallers de la Falla del Duc, estem MOLT PAGATS del nostre Llibret 2020.

El passat dia 18 va tindre lloc al nostre casal la presentació del Llibret 2020 que porta el mateix títol que la nostra falla major: “Això ho pague jo!”.

Foto: Ximo Fortea

A l’acte estigueren presents alguns amics dels mitjans de comunicació que es feren ressò a les xarxes socials i als diferents medis de l’esdeveniment, al qual aconseguirem ajuntar una plèiade d’extraordinaris col·laboradors dels quals estem orgullosos d’haver comptat amb la seua participació.

Foto: Ximo Fortea

Un grup format per: Javier Fajardo, Josep Montesinos, Rafael Solaz, Luis Fernández, Lluís Amat, Jose Luis Llorens, Ximo Fortea, Miguel Àngel Bustos, Enrique Soler, Manolo Sanchís, Javier Mozas, Juanjo Medina, Gil Manuel Hernandez, Quino Puig, Armando Romero, Antonio Ortiz “Ortifus”, Miguel Santaeulalia, José Santaeulalia, Vicente Lorenzo, Jose Luis Ceballos, Paco Sanabria, Jose Luis Aguilar, Vicente Llàcer, Fernando Foix i José Ávila que guarneixen el nostre llibret d’una categoria extraordinària.

Foto: Ximo Fortea

A més a més els companys de comissió Maka Izquierdo, Marcos E. Soriano, Javier García, i Hernán Mir han aportat el seu granet de sorra al projecte, amb entrevistes, articles, panegírics i explicacions de les falles, junt amb les aportacions fotogràfiques de Carlos J. García, Felipe Hernández, Mª Carmen Aznar i Pedro Flores.
El Llibret del Duc 2020 és el resultat de l’esforç d’un equip de coordinació, redacció, documentació (Natalia Mas i Carlos Pallarol) i gestió comercial (Uge Escalera, Zulima Sanz i Jose Honorio Marin) al llarg de nou mesos, que ara veu la llum i ens ompli d’orgull i d’esperança davant la resposta dels lectors.
El nostre Llibret 2020 eixirà a la venda durant la setmana fallera per a que tots els aficionats i col·leccionistes puguen adquirir-lo i passe a formar part de les seus biblioteques.

Foto: Ximo Fortea

El llibret del Duc 2020 és el fruit del treball conjunt de la comissió i de l’aposta decidida per la cultura fallera, com a part de la cultura pròpia valenciana i patrimoni immaterial de la humanitat, del qual les falleres i els fallers de la Falla del Duc estem MOLT PAGATS!

Foto: Lluís Amat