• Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
  • 96 331 26 29
 cabecera face2019

Divorciades, evangèliques y vegetarianes

Pin It

Amunt el teló!

Per fi, el passat dijous 4 de novembre tornarem al teatre. En aquesta ocasió va ser el Duc de Teatre Juvenil qui posava en escena l’obra “Divorciades, evangèliques i vegetarianes” original de Gustavo Ott, participant així en el XLVIII Concurs de teatre en llengua valenciana, organitzat per JCF.

Imágenes: Univers Faller

Després de tres setmanes d’intensos assajos, les tres actrius que assumiren el repte de dur endavant la participació de la Falla del Duc al concurs, desplegaren a l’escenari del Teatre Flumen la seua passió pel teatre delectant als espectadors amb una actuació d’alt nivell. La representació va resultar un èxit gràcies al compromís, treball i passió pel teatre d'Alba Casas, Andrea Mir i Noelia Guillem. Molts dels assistents ens feren arribar les seues felicitacions per les acurades actuacions de les actrius així com per el muntatge que volem traslladar-lis des d’ací.

Ara només cal esperar al dia de les nominacions desitjant-nos a tots, molta sort.

I estem d’enhorabona, ja que el diumenge dia 19 de desembre a la vesprada tornaran a representar l’obra amb motiu de la setmana del projecte Què més DONA?, i serà al nostre casal, fent possible que aquells que no pogueren assistir a l’estrena gaudisquen d’aquesta meravellosa experiència teatral de mans de Noelia, Andrea i Alba.

L’hàgeu vist, com si no, conte’m amb la vostra presència.